A Mikulás halott!

2009.12.06. 15:08

Igen, a hír igaz. Egy lapföldi kórházban állapították meg a halál beálltát, miután egy ismeretlen férfi bevitte oda. Az ajándékokra tehát ma hiába vártok, a csizma is feleslegesen pózol az ablakban. De kezdjük inkább az elején. Minden a szokásos december ötödiki partyn kezdődött...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az első képünk a jó öreg fehérszakállú Télapóról. Már itt is látszik, hogy nem volt tiszta emberünk feje, erről a fél liter lapföldi vodka gondoskodott. Ilyen állapotban döntötte el, hogy megszabadul több száz éve meglévő hófehér fanszőrzetétől. Ezt látjuk ezen a képen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel igen népszerű emberről van szó, a csajok közeledése mindennapos. Ezt persze nem nézi jó szemmel Télanyó, ezért józanon gyorsan lekoptatja a jelentkezőket Mikulás, viszont részegen... Amit nem lát az asszony, az nem is fáj. De, ha a következő felvétel Télanyó kezébe jut, nehéz lesz kimagyarázni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És tessék! Beütött a baj. Tudjuk, hogy Télapó puttonya mindig tele van, de hogy a kiürítéséhez segítségre van szüksége, azt eddig nem tudtuk. De ne ítélkezzünk egyből, a nagy ajándékozónak is kellenek a boldog percek, a szép karácsony. Viszont ekkor már igen későre járt, és még egy ajándék sem talált gazdára. Mivel a rénszarvasok alkoholtól kábultan hevertek valahol a hóban, így új megoldás után kellett néznie. Megtalálta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De a lendület csak addig tartott ki, amíg az alkohol újra be nem ütött. És beütött. Alig tudott kikecmeregni a vízből, de szüksége volt némi alvásra. Ki kellett aludnia a szeszt. Nedves ruháit levette hát, és nekiállt szundítani egyet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pár óra alvás után (még részegen) tántorogva indult volna haza, viszont az élet közbeszólt. Egy őrült autós figyelmetlensége súlyos következményekkel járt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az utolsó képünk a mindig jókedvű (utolsó óráiban főleg) Mikulásról. Az autós teljesen összeomlott. Mint azt sejteni lehetett, valószínüleg nem csak a börtön vár rá, hanem feldühödött gyerekek milliói akarják majd a fejét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ne úgy emlékezzünk rá, mint egy hullára egy autó lökhárítóján, hanem mint a nagyszakállú, kedves, mindig bohókás öreg úrra. Mennyit mókázott sokak örömére. Legyen tehát ez a végszó. R.I.P.

A bejegyzés trackback címe:

https://zutty.blog.hu/api/trackback/id/tr11577992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása