Magyarország talán két legnépszerűbb ún. "fikablogja" a Subba és a Puruttya, ez azt hiszem, senkinek nem újdonság. Mint ismeretes a Puruttya sok vita és egyet nem értés után kilépett a blog.hu kötelékéből, és saját domainnel futott és fut jelenleg is tovább. Viszont az ügynek ezzel nem volt vége. Kattints a "Tovább" gombra a részletekért.

Az egykor szebb napokat megélt Subba sorsát jelenleg (az indexen kívül) két szerkesztő egyengeti, néha kisebb, néha nagyobb sikerrel (bár utóbbi posztjaik egyértelműen a második kategóriába tartoznak). A blog.hu és a Puruttya vitáinái elbírálásánál a Subba egyértelműen a blog.hu mellé állt, de ezért nem is lehet őket elítélni. Viszont egy-két piszkálódó megjegyzésen kívül nem volt komolyabb fikázódás a Puruttya irányába. A blog.hu viszont már nem volt ilyen fair...

Először "csak" a régi domaint (puruttya.blog.hu) irányították át a Subbára, most viszont már kommentben sem lehet beírni a puruttya jelenlegi linkjét, mert a rendszer hibaüzenettel visszadobja, ahogy az egyik kommentelő ezt meg is mutatta:

 

 

 

 

 

 

 

A Subba szerkesztői tagadják, hogy közük lenne a tiltáshoz és az átirányításhoz. A meccs tehát tovább megy a blog.hu és a Puruttya között.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zutty.blog.hu/api/trackback/id/tr361565988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása